Home » Diensten

Diensten

Hier vind je alle diensten die toxic dreams jou kan leveren.

Wanneer jij vragen hebt over een bepaalde dienst kan je altijd contact zoeken.


Internet marketing 

Het aantal verkopen op internet groeit iedere dag en jij kunt hier je voordeel uit halen!

Wil jij je eigen internet marketing opstarten maar weet jij niet waar je moet beginnen?

Ik begeleid jouw in het opstarten van je eigen bedrijf in internet marketing.

Van inschrijving bij kamer van koophandel tot duizenden euro's per maand omzetten.

Wil jij persoonlijk begeleid worden in het opstarten van je eigen webshop?


Mixen

Lukt het jou niet om je track goed af te mixen? Brengt je mix bijvoorbeeld niet het juiste gevoel mee wat je met het nummer probeert over te brengen. Of weet jij niet wat de plug-ins nou echt doen? Dan kan ik jou hier bij helpen! Omdat jij de maker van je track bent en jij je track al erg vaak hebt beluisterd tijdens het produceren ervan, is het moeilijk om nog een mix te maken die precies brengt wat jij wil. Daarom is het handig om je mix door iemand anders te laten doen die hem voor de eerste keer hoort en hierdoor een veel zuiverder gehoor heeft om de mix te gaan maken.

Wil jij je track af laten mixen of heb jij een vraag hier over?


Masteren

Wanneer jij zelf de producer of mixer bent van een nummer is het moeilijk om nog een zuivere master te maken omdat je eerste indruk van het nummer al lang verwaterd is. Juist dit heb je nodig om de laatste dingen toe te voegen, wanneer jij een nummer voor het eerst hoort hoor je veel beter welke dingen nog verbeterd moeten worden dan wanneer jij al vele uren naar het zelfde hebt geluisterd en ook zelf de aanpassingen hebt gedaan.

Wil jij je track af laten masteren of heb jij een vraag hier over?


Front of house

Bij haast ieder live optreden heb je iemand die front of house staat, je hebt dan de taak om live af te gaan mixen voor het gene wat het publiek gaat horen. Dit kunnen bijvoorbeeld bands zijn waarbij je eerst gaat soundchecken en daarna tijdens het optreden nog extra aanpassingen doet op het nummer.

Wil jij een afspraak maken of heb jij een vraag hier over?