Home » Informatie & Content » Nieuws » Start bij Stellia Affiliate CMS

Start bij Stellia Affiliate CMS

Gepubliceerd op 3 mei 2019 om 19:43

Met Stellia Affiliate CMS hoef jij geen dagen lang bezig te zijn om een website compleet in elkaar te zetten. Hun maken het namelijk mogelijk om binnen een half uur een website te maken die goed te vinden is op Google.

Je kan hier heel makkelijk product feeds toevoegen, waardoor jij heel simpel tot maximaal 5.000 producten op je website kan plaatsten. Wanneer er een klant naar je website gaat ziet hij deze producten, verdeeld in categorieën en als hij een van deze producten verder wil bekijken gaat hij automatisch door naar het product op de website van de aanbieder. Wanneer iemand dit product verkoopt krijg jij hier dus je commissie voor. Je bent hier dus zo mee klaar en hoeft je website alleen nog te onderhouden, hierdoor heb je genoeg tijd om weer aan andere sites te gaan werken. Het fijne aan Stellia is dat ze een goede klantenservice hebben, ze bellen je al erg snel en leggen je alles duidelijk uit, ook kun je ze altijd vragen stellen. Dit is dan ook zeker een aanrader voor beginners in affiliate marketing, maar ook voor mensen met langere ervaring omdat het enorm veel tijd scheelt tegenover bijvoorbeeld het maken van een website in Wordpress. Ook is de hosting van een website erg goedkoop als je kijkt naar wat je er allemaal voor terug krijgt. Stellia Afilliate CMS is na mijn mening dan ook de beste manier om geld te verdienen met online marketing!

De proefversie is 7 dagen waarin jij gratis een domeinnaam kan registreren en gebruik kan maken van het systeem. Zo snel mogelijk neemt Stellia contact met je op en leggen ze uit hoe het systeem werkt. Binnen 7 dagen moet je beslissen of je verder wil gaan naar een betaald account, wanneer je dit doet blijf jij jouw domeinnaam gratis behouden!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.