Home » Informatie & Content » Nieuws » Meer dan 30 websites online

Meer dan 30 websites online

Gepubliceerd op 17 augustus 2019 om 15:29

Wat zijn dit voor websites en waarom zoveel?

Toxic dreams is een bedrijf gespecialiseerd in internetmarketing waaronder affiliate marketing. Affiliate marketing is een vorm van internet marketing waarbij je commissie krijgt voor verkopen of aanmeldingen bij andere bedrijven.

Aangezien het een langdurige taak is een enkele website zo groot te krijgen dat je hier van kunt leven, is het beter om meerdere webshops tegelijk te starten. Wanneer je meerdere domeinnamen tot beschikking hebt kun je als verschillende webshops worden gevonden. Hierdoor heb je de mogelijkheid je te richten op verschillende categorieën en doelgroepen. Daarbij hoef je met bijvoorbeeld 30 websites, slechts 1 verkoop per dag per website te doen om aan 30 verkopen per dag te zitten. Dit is zeer handig aangezien je nu niet hoeft te wachten tot je een enorm aantal bezoekers op je website hebt, want het duurt nu eenmaal lang om gerankt te worden in google waardoor je goed gevonden wordt.

 

Hoe kan ik hetzelfde doen?

Internetmarketing is vandaag de dag helemaal niet moeilijk, iedereen kan dit, ook wanneer jij geen technische kennis hebt! Met het programma: Stellia CMS kun jij in 1 account honderden affiliate websites runnen. Je kunt hierbij gemakkelijk tot maximaal 5000 producten per website uploaden. Ook zorgt het systeem van Stellia CMS ervoor dat jij beter gevonden word op google. Op deze manier is het voor iedereen mogelijk om zijn geld te verdienen vanuit huisOp deze website geef ik lessen over hoe jij je eigen bedrijf kunt starten in internetmarketing

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.