Home » Informatie & Content » Nieuws » Uitbreiding affiliate sites

Uitbreiding affiliate sites

Gepubliceerd op 1 september 2019 om 15:15

De uitbreiding

Na het maken van 30 affiliate websites heb ik besloten om uit te gaan breiden naar 1000 affiliate websites. Met een programma als wordpress zou dit een levenslang project zijn wat haast niet haalbaar is. Maar gelukkig is hier een oplossing voor genaamt Stellia CMS. 

Stellia CMS

Stellia CMS is een programma waarmee jij heel gemakkelijk je eigen affiliate websites op kunt zetten. Bij stellia is het ook mogenlijk honderden sites te beheren in hetzelfde account. Door de vele voordelen die Stellia heeft is het mogelijk om hier je full time baan van te maken.

Het doel

Het doel is om deze 1000 websites te maken in 2 jaar tijd, dit houd in dat ik gemiddeld 1 tot 2 sites per dag moet maken, iedere dag voor 2 jaar lang. De bedoeling is dus dat dit klaar is eind 2021 en dat word nog een hele klus. Wanneer dit allemaal staat is dit een goede start voor toxic dreams als bedrijf, hierna zullen we door gaan met verdere uitbreidingen. 

Meer dan 1000 websites?

De verwachtingen voor de opbrengsten zijn groot, al zou je maar 5 euro per website per maand om zetten, kom je toch aan een mooi bedrag van 5000 euro per maand. Hiermee gaat toxic dreams zich verder ontwikkelen in internet marketing en muziek. Na het opzetten van deze 1000 websites is het de bedoeling nog verder uit te breiden in affiliate marketing sites. Hoeveel dit er uiteindelijk gaan worden is nog onduidelijk, maar zolang internet marketing zich zal blijven ontwikkelen zal ik altijd blijven uitbreiden.

Start met affiliate marketing

Iedereen kan vandaag nog starten met het maken van zijn eigen affiliate webshop, ongeacht je technische kennis. Het kost niet veel geld om op te starten, het enige waar je rekening mee moet houden is dat het veel tijd kost om alles op te zetten. Ook heb je bij affiliate marketing geen klanten service, hierdoor ben jij niet aansprakelijk en ben je geen uren per dag kwijt om vragen van je klanten te beantwoorden. Bij Stellia is het mogelijk gebruik te maken van een proeftijd van 1 week, in deze week kun jij zelf ervaren hoe makkelijk het is om je eigen affiliate marketing webshop op te zetten binnen Stellia CMS.

Wil jij begeleid worden bij het opzetten van je eigen internet marketing bedrijf?

Wil jij je aanmelden bij Stellia CMS?«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.