Home » Informatie & Content » Over toxic dreams

Over mij


Muziek

Ik ben een 20 jarige producer en woon in Deurne, Nederland.

Van kleins af aan hou ik al heel erg van muziek, elektronische muziek heeft mij altijd aangesproken met name Hardstyle.

Sinds mijn 14e ben ik begonnen met het maken van eigen nummers in Fl studio, in het begin is het erg moeilijk om hier iets uit te krijgen wat ook daadwerkelijk goed klinkt. Dit is een van de grootste redenen waarom mensen er niet mee doorgaan of er al snel mee stoppen, maar dit maakt dus ook dat je nooit verder zal komen in de muziek. Wanneer je hier echt iets in wil bereiken zal je hier ook stappen in moeten ondernemen zoals video's kijken of les nemen, verder is het erg belangrijk dat je er veel tijd in stopt. In de eerste jaren heb ik zoveel mogelijk proberen te leren door middel van YouTube video's kijken en zelf aan de slag gaan, hiermee leer je bepaalde basics maar moet je heel veel zoeken wil je goede en duidelijke uitleg erbij krijgen. Uiteindelijk liep ik hierin dan ook vast en besloot ik een opleiding te gaan volgen voor audio technicus en producer. Deze heeft me erg geholpen om veel vooruitgang te maken in korte tijd, ook ben ik begonnen met full-time te gaan werken aan muziek om zo, zo snel mogelijk verder te komen met mijn doelen.


Mijn setup

Mijn speakers heb ik van Yamaha, dit zijn de hs7, dit zijn erg zuivere speakers en daarom ook goed voor in de studio.

De microfoon waar ik over beschik is een grootmembraam microfoon van rode, de NT-1. 

Als externe geluidskaart heb ik een Focusite scarlet 2i2.

Het keyboard wat ik gebruik is van Yamaha, de PSR E323, deze heeft 61 aanslag gevoelige toetsen en vind ik erg fijn vanwege het grote bereik in noten

De DAW waar ik in werk is Fl studio 12 van Image-line.


KEYMUSIC.NL

Internet marketing

In 2017 kreeg ik mijn eerste advertenties over internet marketing, omdat ik toen nog niet zo goed wist wat het inhield heb ik er nooit echt op door gezocht. Na vele advertenties te hebben gelezen ben ik mij in 2018 gaan verdiepen in internet marketing. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik uiteindelijk ook mijn eerste websites ben begonnen op 1 mei (de start van toxic dreams). Na 2 maanden hard werken heb ik maar liefst 30 websites online waarmee ik doormiddel van affiliate marketing mijn geld verdien. In de toekomst zal internet marketing alleen nog maar verder groeien, hierdoor zijn mijn verwachtingen erg hoog voor wat er nog komen gaat in de volgende jaren.

Wil jij persoonlijk begeleid worden in het opzetten en/of succesvol maken van je eigen bedrijf?


Partners:

Car Audio Shop
de krijger muziekwinkel
MusicShopEurope.com - De Nieuwe online shop voor bladmuziek, cadeaus en accessoires!
Fifties Store - Vintage Style for Modern People
Bullguard Internet Security, free 60 days Trial