Home » Red dead redemption 2 PC

Red dead redemption 2


Van €59,99

Naar €44


Amerika, 1899: de einddagen van het Wilde Westen. Arthur Morgan en de Van der Linde-bende slaan op de vlucht nadat in het plaatsje Blackwater een overval slecht afloopt. Met federale agenten en de beste premiejagers van het Westen op de hielen, trekken ze door het ruige hart van Amerika, een spoor van overvallen en vuurgevechten achter zich latend. Als door interne strubbelingen de bende uiteen dreigt te vallen, wordt Arthur gedwongen een keuze te maken. Kiest hij voor zijn idealen of voor de bende waar hij alles aan te danken heeft?

Met alle nieuwe grafische en technische verbeteringen die zorgen voor een intensere beleving, maakt de PC-versie van Red Dead Redemption 2 optimaal gebruik van de kracht van de PC. Om iedere hoek van deze uitgebreide, rijke en gedetailleerde wereld tot leven te brengen. Waaronder betere optische afstanden voor betere navigatie, betere kwaliteit van dinamische verlichting en omgevingsdonker voor betere dag- en nachtbelichting, betere kwaliteit van sneeuwsporen, verbeterde reflecties en diepere schaduwen met hogere resolutie voor alle afstanden, ingelegde boomstructuren en verbeterde gras- en vachtteksturen voor realistischere details in elke plant en elk dier.

Red Dead Redemption 2 voor PC biedt ook HDR-ondersteuning, de mogelijkheid om high-end scherminstellingen met een 4K+-resolutie, multi-monitorconfiguraties, breedbeeldconfiguraties, snellere beeldsnelheden en meer uit te voeren.

Red Dead Redemption 2 voor PC bevat ook extra Story Mode content, waaronder Bounty Hunting Missions, Gang Hideouts, Weapons en meer; plus gratis toegang tot de gedeelde leefwereld van Red Dead Online met alle eerder uitgebrachte verbeteringen en de nieuwste content voor de complete online ervaring, inclusief Frontier Pursuits en de specialistische rollen van The Bounty Hunter, Trader en Collector, en nog veel meer.

Red Dead Redemption 2 voor de PC is de ultieme manier om een van de meest geprezen games aller tijden te ervaren, winnaar van meer dan 175 Game of the Year Awards en ontvanger van meer dan 250 topscores.

Minimale systeemeisen
OS: Windows 7 - Service Pack 1 (6.1.7601)
Bewerker: Intel® Core™ i5-2500K / AMD FX-6300.
Geheugen: 8GB
Grafische kaart: Nvidia GeForce GTX 770 GTX 770 2GB / AMD Radeon R9 280 3GB
Schijfruimte: 150 GB
Geluidskaart: Directe X-compatibele X-kaart

Andere vereisten
Voor de installatie, activering en het online spelen is Rockstar Games Launcher en een login bij Rockstar Games Social Club vereist (varieert van 13+); internet is vereist voor het activeren, het online spelen en de periodieke verificatie van de rechten; software-installaties zijn vereist, waaronder Rockstar Games Launcher, DirectX, Microsoft Visual C+++ 2015-2019 Redistributables (x64), Chromium Embedded Framework, Rockstar Games Social Club Framework en authenticatiesoftware die bepaalde hardware-attributen herkent voor de rechten, digitaal beheer van de rechten, licentiehandhaving, ondersteuning, systeem en andere doeleinden.

Internet & Rockstar Games Launcher vereist; registratie is beperkt tot één Rockstar Games Social Club-account (varieert 13+) per aankoop; slechts één pc-login per Rockstar Games Social Club-account is toegestaan; aankopen zijn niet overdraagbaar; Rockstar Games Social Club-accounts zijn niet overdraagbaar.

Na verloop van tijd veranderen de downloadbare content en wijzigingen in de programmering de systeemvereisten voor dit spel. Raadpleeg je hardware-fabrikant en www.rockstargames.com/support voor actuele compatibiliteitsinformatie. Sommige systeemcomponenten zoals mobiele chipsets, geïntegreerde chipsets en AGP-videokaarten kunnen incompatibel zijn. Niet-genoteerde specificaties worden mogelijk niet ondersteund door de uitgever.Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.