Home » Webshop » Training » Muziek instrumenten

Muziek instrumenten

Hier vind jij muziek cursussen over hoe jij een instrument kunt bespelen. Het fijne hieraan is dat je er aan kunt beginnen wanneer je maar wil! 


Na jaren gitaarles te hebben gegeven, weet ik waar de knelpunten en valkuilen zijn. Door mijn cursisten goed te observeren en te begeleiden heb ik steeds mijn manier van lesgeven aangepast. Dankzij de combinatie van mijn ervaring en jouw ontwikkeling kan ik jou gitaar leren spelen. ik weet wat mijn cursisten wel leuk vonden en wat niet. Kortom ik weet op welke manier ik het jou moet overbrengen en uitleggen zodat je er echt iets mee kunt. Theorie gaat samen met praktijk, maar inzet gaat weer samen met resultaat.

€ 77,00


€ 47,00

De cursus bestaat uit uitgebreid lesmateriaal en 20 video's van hoge kwaliteit die je op elk gewenst apparaat kan bekijken. In de video's en lesmateriaal leer je stap voor stap de vele onderdelen van piano/keyboard spelen waaronder een goede basis, technieken, leren noten lezen en heel veel handige tips. Om de cursus leuk te houden heb ik ruim 20 liedjes in de cursus verwerkt. Je krijgt direct toegang tot het exclusieve gedeelte van onlinemuziekcursus.nl. In dit gedeelte staan alle video's mooi overzichtelijk bij elkaar, hier kun je ook het lesmateriaal downloaden en uitprinten om zo een overzichtelijk lesboek te maken en deze bij de hand te houden tijdens de cursus. De toegang tot het leden gedeelte is levenslang en is 24/7 toegankelijk.